DRAGONFLY 25

DF25 er en high-performance dagseiler som også kan settes på tilhenger og lovlig taues bak bilen. Den er svært enkel å håndtere både for tur- og regattaseilere, og gir en sprudlende seilopplevelse med god komfort for seiling med familie og venner

DRAGONFLY 28

DF28 setter en ny standard for mulighetene i en seilbåt. Den perfekte båt eksisterer ikke – men DF28 er veldig tett til den ideelle. Fantastisk seiling, enkel håndtering og god bokomfort for 5 mennesker. Med egenskaper til å komme inn i de grunneste havner, taue båten lovlig på vei bak bil og seile forbi selv de raskeste konkurransebåter er dette båten som gir deg uante muligheter.

DRAGONFLY 32

DF32 kommer i et moderne og dynamisk design som setter nye standarder rundt form og funksjon. Den er den perfekte kombinasjon mellom familie-seiling og racing – også i tøffe forhold offshore. Dette er båten for deg som kun velger det beste.

DRAGONFLY 40

Den helt nye DF40 er et grensesprengende design med fokus på enkel håndtering og shorthandedseiling. Den har en rommelig cockpit og et stort moderne interiør. Modellen setter en ny standard for komfortabel og trygg offshoreseiling for familier.

Dragonfly 40 er tilgjengelig i to versjoner, standard Touring versjon med selvslående fokk og Ultimate med høyere rigg og overlappende forseil for høyere ytelser. Båten leveres med standard elektriske vinsjer.