SALONA 33

S33 er et resultat av et intenst samarbeid mellom vårt eget design team og eksterne aktører som profesjonelle seilere og interiørdesignere. Disse har hatt et enkelt mål – å bygge en seilbåt som kan vinne alle regattaer samtidig som man ikke ofrer komforten og sikkerheten man opplever i rene cruising-båter.

SALONA 35

Salona S35 er en cruiser/racer i sin reneste form. Båten er designet for seileren som er opptatt av performance, ikke bare på regattabanen. S35 er designet av J&J design og optimalisert av Jason Ker. Båten er også helt ideell som turbåt med sin store og behagelige cockpit og svært praktiske interiør.

SALONA 380

S380 er bygget med ambisjon om å oppnå fantastiske resultater både på regattabanen og som turbåt. Designet er sporty, rent og ORC/IRC-optimalisert, alt tegnet av verdenskjente Maurizi Cossuti. Båten er bygget under strenge reguleringer fra Germanischer Lloyd og Ocean A-kategori. Som vanlig benytter meg seg av high-tech byggemetoder som er ledende på markedet med ramme i rustfritt stål, vacum-injisering og forsterkninger i karbon. Dette betyr klasseledende seilegenskaper, komfort og sikkerhet på sjøen.

SALONA 41

S41 er designet av J&J i samarbeid med Salonas eget in-house design team med input fra verdenskjente Maurizio Cossutti, det er med andre ord snakk om en reell lag-innsats fra noen av verdens mest anerkjente aktører. Seilbåten er en hybrid mellom en ekte high performance racer og cruiser. Dette er båten som seiler som en racerbil, gir bokomfort som et cruiseskip og tilfredsstiller seileren som nekter å gå på kompromiss.

SALONA 44

Salona S44 tar teknologi, design, komfort og driftsikkerhet til et nytt nivå, samtidig som båten ser fantastisk godt ut. Cockpiten er svært åpen og romslig takket være god plassering av de doble rattene og løygangen, dette betyr også at man har gjennomgang uten hindring akterover hvor man finner benken som både luker igjen cockpiten, men som også kan fungere som gangvei i land. I tillegg til dette har man fire store lagringsrom, to stykker ved rattene og to stykker under benkene. Et av disse er også spesiallaget for oppbevaring nødflåte.